• Prehrana

  Nađite savjete o prehrani u svakoj našoj emisiji
 • Welness

  Gdje i kako se opustiti
 • Lifestyle

  Koji su trendovi i kako živjeti bolje
 • 1
 • 2
 • 3

„ZAGRLJAJ LJEPOTE“ I FRIZERI VOLE SE JAVNO...

Frizerska struka nešto je što uvijek iznova inspirira, nadahnjuje, golica maštu i pokreće. Jer stvarati umjetnost u kosi i iz kose, to svakako mogu samo najbolji. I biti frizer doista je čarobno!
A sve to, svakako, nužno traži i neprekidnu edukaciju. Jer kako se mijenjaju trendovi u samim frizurama, tako se i tehnološki napredak kod kozmetike za kosu itekako pomiče naprijed iz godine u godinu.IMG 5200 450x338
Razgovarajući sa vodećim svjetskim art direktorima i najvećim imenima iz svijeta frizura, možda smo mogli naići na različit pristup kod bojanja ili šišanja, no avi, ama baš svi, složni su u jednom- biti odličan frizer znači, uvijek se nanovo i dodatno educirati. I biti otvoreni za prihvaćanje noviteta, jer ipak je kreiranje frizura neka vrsta umjetnosti, a umjetnost, složit ćete se, ne poznaje granice.
Stoga i „Zagrljaj ljepote“ ide u smjeru edukacije, jer smo i samo prepoznali veliku važnost neprekidne nadogradnje znanja. Upravo je ova emisija mjesto okupljanja i svih onih željnih novih saznanja i novih inspiracija, pa Vam od srca želimo da iz svih frizerskih kreacija koje ćete ovdje vidjeti doista izvućete ono najbolje za sebe. Pa možda i od mlađih frizera od sebe. Jer osluškujući one najbolje iz frizerske struke, mi smo naučili da se od svakog, ama baš svakog može naučiti barem jedan novi detalj. A detalji su jako važni i oni zapravo čine život ljepšim.

I još nešto. Dragi frizeri, sve što radite, radite s ljubavlju, iz dubine svoga srce, s najvišim emocijama i strašću prema poslu kojeg radite. Tek tada možete biti sigurni da radite pravu stvar. I upravo tako Vaš uspjeh neće izostati...